Vanavond om 20:30 uur live op Youtube, Facebook én Twitter: Een nieuwe aflevering van Het is Koers! TV oftewel #HIKTV! Uw hosts Bastiaan Gaillard en Maarten Visser nemen een aantal fietscomputers onder de loep.

Zeg je fietsen, dan zeg je routes en zeker het verkennen van nieuwe gebieden. Zeg je fietsen, dan zeg je trainen want we willen graag beter worden en die KOM aanvallen. Een ouderwetse kilometerteller is vrijwel uit het fietsbeeld verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor de fietscomputer. Vandaag in Het is Koers TV bespreken we diverse modellen, opties en mogelijkheden van de bekende merken. Hoe laad je nou een route in en kun je makkelijk een training volgen? We hebben zelfs een mooie scoop die we kunnen delen. Kijk je mee?

Pak een smaakvol drankje, geniet van een knabbeltje en ga lekker zitten voor een kakelverse uitzending van Het is Koers TV.

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Etxeondo #kledingvandeshow en door Canyon #fietsvandeshow.

Heb je vragen, opmerkingen of feedback over de show. Laat het gerust weten en stuur een e-mail naar tv@hetiskoers.nl. We vinden het leuk om iets te horen.

Shownotes:

Genoten van de show?

Steun ons met een donatie :D

Bedrag

Bastiaan Gaillard