– Sloveens leren.

– de biografieën van Wilco, Cárapaz, Urán, Kruijswijk, Dumoulin, Quintana, Nibali, Porte en Valverde lezen.

– herinneringen ophalen met opa en oma aan de tijd van De Kannibaal.

– heel hard huilen.

– met de vriendin onder de dekens kruipen en de winnaar van de Tour de France 2036 fabriceren.

– goed verhaal bedenken als mensen tegen je zeggen dat ‘je de eerste 46 jaar van je leven in de zomer (eigenlijk 9 maanden per jaar) naar een stel rijdende apothekers hebt zitten kijken.’

– op zoek naar een vakantieadres zonder tv, zonder wifi en zonder 4G (niet in Frankrijk of Slovenië).

– zomeravondoefenwedstrijden van NEC bezoeken en proberen daarvan te genieten.

– werken.

– Fietsen met je zoons die je er bergop, bergaf, op het vlakke en achterstevoren met 1 been op Pogacar-achtige wijze uitkletsen.

– een cursus tantra-seks doen en Het Hoogtepunt uitstellen tot begin juli 2036.

– hopen en bidden dat de voortschrijdende preparatie- en trainingsmanieren van tegenwoordig niet betekenen dat renners langer dan 15 jaar op hun top zijn (vergeet Valverde).

– een ritueel afscheid organiseren van de Tour-zoals-we-die-vroeger-kenden (met een emotionele toespraak van Roglic die terugkijkt op de Tour waarin hij er zó dichtbij was, het jaar voor De Grote Leegte).

– afgezeken worden door je kinderen die zeggen ‘ja ja, pa, vroeger was alles beter, uhuh, die kennen we. Beter dan De Grote Sloveense Leider kan niet.’

– in het grootste geniep manieren bedenken om een zeker iemand uit voormalig Joegoslavië uit te schakelen, te elimineren, om te leggen.

– opgespoord worden door de AIVD, 15 jaar cel krijgen en uit pure wanhoop en verveling daar iedere zomer naar de Tour op tv kijken.

– proberen te genieten van het prachtige nieuwe record van 16 opeenvolgende Tourzeges. ‘Het is écht heel bijzonder dat we deze tijd hebben meegemaakt.’

– nog harder gaan huilen.

 

 

 

 

 

Laatste berichten van Sander Peters (alles zien)