Zaterdag start in Bologna de 102e Giro d’Italia – volgens velen de mooiste grote ronde van het jaar. In elk geval volgens de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom, Meneer Dumoulin, die begin dit jaar hooghartig de Tour terzijde schoof omdat – wij parafraseren – wielrennen natuurlijk niet als werk moet voelen. Enfin. We vinden er niks meer van, we hopen er alleen nog alles van. Ritwinsten, wraakexercities, gecounterde springveren en lompharde tijdritten, om mee te beginnen. Ten minste één solo van minimaal 81 kilometer en maglia Rosas voor iedereen en zijn moeder. We beschouwen voor met Vriend van de Show en columnist Frank Heinen – tevens Hogepriester van het Dumoulisme.

Met Scorito en Canyon organiseren we overigens de allerleukste Giropoule OOIT, waarvoor je je hier kunt aanmelden: https://hetiskoers.nl/giro

Luister de aflevering hier via iTunes of Spotify.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok, Tim de Gier en Jonne Seriese – met als speciale gast Frank Heinen – en wordt mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’sAbonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Mail naar post@derodelantaarnpodcast.nl. Je vindt ons ook op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

Bedrag