Marten Schuurman
Laatste berichten van Marten Schuurman (alles zien)

Het was een goede vrijdag. En dat betekent dat ik een dagje vrij was. En dat betekent dan weer dat ik tijd had voor een lekker lange duurrit. Ik had al een aantal keer ritjes gemaakt van 3 uur, maar een écht lange duurrit had ik nog niet gedaan.

Ik had dan ook een rondje uitgepijld van 133 kilometer, langs Utrecht, om Amersfoort heen, over de Amerongse Berg en via de Lekdijk weer terug naar huis. Mijn maatje Koen had ook tijd en zo gingen we op pad. Het werd een gezellige rit met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de Amerongse Berg. Wie van ons tweeën mocht zich kronen tot King of the Mountain vandaag?Check het in deze video! Ook deel ik mijn wedstrijdprogramma voor de komende twee maanden, zodat jullie een beetje weten wat er aan komt. Veel kijkplezier weer!