Oelalalalaaa, het gemis van Wuyts

By |maandag 25 juli 2011|

Het zwarte gat is diep voor de wielerliefhebbers. Geslagen zitten we op de bank, als Jurgen Van den Broeck in de berm van de Pas de Peyrol. Geen koers, avonden zonder Tourprogramma’s, geen Gertje, geen Vive le Vélo, geen Mart ‘senk joe’ Smeets.

Maar vooral geen Michel en José. Om het leed te verzachten de dagelijkse oelalala van Michel, als ringtone of om een paar keer per dag te beluisteren. Die periode tot de Vuelta komen we wel door, jawadde!

Download oelalala als wav-bestand

Alex van der Hulst

Alex van der Hulst (1977) is freelance journalist. Hij schreef het boek Draag Nooit Een Gele Trui. Hij schreef eerder het boek We Do Music - 40 jaar Doornroosje en Jozzy, het Bipsboek. Is net als veel andere muziekliefhebbers een mislukt wielrenner. Veel verder dan twee jaar nieuwelingen bij RTC Groenewoud kwam het KNWU-lidmaatschap niet. Is toch stug blijven doorfietsen over de Nijmeegse stuwwal en sinds enkele jaren verliefd op de Ronde van Vlaanderen. Rijdt Eddy Merckx en heeft zijn bolletjes-t-shirt van Gert-Jan Theunisse uit 1989 nog steeds niet weg durven doen.


Favoriete wielerboeken:


Latest posts by Alex van der Hulst (see all)

Related Post

One Comment

  1. Martijn Janssen 25/07/2011 at 16:50 - Reply

    Geniaal! 
    En in het voorjaar deze van Wuyts; “de Primavera is net als Scarlett Johansson,  200 man die trappelen om erin te vliegen maar er gaat er maar een met de hoofdprijs vandoor”
    Maar misschien is die wat lang…

Geef een reactie