Het zal u wellicht niet ontgaan zijn: Brouwerij de Leckere en Het is Koers! hebben weer een bier gebrouwen, Cervuelta!

5 jaar geleden brachten we Tourkoorts op de markt ter ere van het Grand Départ van de Tour in Utrecht. Deze keer is het ter ere van de start van de Vuelta, wederom in Utrecht. We hopen dat het er nog van komt, dit jaar of later.

Cervuelta is een licht bitter en fruitig bovengistend bier van maar 4.8%. Een lekker licht zomerbier! Uitstekend voor bij de BBQ want genoeg bitterheid om de mond schoon te spoelen na een vette hap. IJskoud ook heerlijk na een soloritje op de racefiets. Vanzelfsprekend. Niet overtuigd? Lees de reviews op Untappd!

We mogen van De Leckere en van onszelf maar liefst 10% korting geven op een 6-pack met gratis pet. Daar moet u wel wat voor doen! Maak een soloritje op de fiets en stuur de Stravalink naar bas@hetiskoers.nl. Zorg dat u de tag #cervuelta gebruikt in de beschrijving van het ritje! Ik controleer de Stravarit (fietste u wel alleen?) en stuur vervolgens de kortingscode toe. Binnenritten (bijvoorbeeld via Zwift, BKool of een ‘ouderwetse’ Tacx) mogen natuurlijk ook!

Let op: Het mooiste ritje (maak eens Strava-art!) of de ludiekste beschrijving van de rit op Strava maakt kans op een gratis 6-pack.

Bas Van Eijk
Laatste berichten van Bas Van Eijk (alles zien)