HIK-wielerkleding!

Het is alweer van 2017 geleden dat we een nieuw tenue hebben laten ontwerpen. En we bestaan 10 jaar. Dus 1 + 1 = 2 zou je denken. En jawel hoor, dat is zo. Daarom by popular demand in de winkel te koop de HIK KIT van 2017 en een gloedjenieuw tenue, de HIK KIT 2020!

Een compleet tenue kost 125 euro. Het shirtje 53 en de broek 79. Dat zijn heel schappelijke prijzen, te meer we geen verzendkosten rekenen. Houden wij dan nog wel winst over? Nee, tuurlijk niet. Met verpakken en aftersales blijft er weinig aan de strijkstok hangen tenzij er heel veel verkocht gaat worden en we staffelkorting gaan krijgen, maar goed: dat geld gaat ook wel weer op aan leuke HIK-activiteiten.

Dus haastje-repje naar https://winkel.hetiskoers.nl/! Let op: Je kunt tot ergens eind juli bestellen. Daarna laten we de hele bubs maken en leveren we het uit begin september. Het is dus niet nu bestellen en morgen in huis, maar nu bestellen en over een aantal weken in huis. De befaamde “Nu bestellen, over +/- 1100 uur in huis!“-werkwijze van Het is Koers!

P.S. Ons wielerpetje is in de uitverkoop, maar alleen te koop bij een trui, een broek of het tenue.

Bas Van Eijk
Laatste berichten van Bas Van Eijk (alles zien)