Vanavond om 20:30 uur live op Youtube, Facebook én Twitter: Een nieuwe aflevering van Het is Koers! TV oftewel #HIKTV! Uw hosts Bastiaan Gaillard en Maarten Visser gaan in gesprek met Piet van der Velde van Ere Research.

Piet van der Velde is eigenaar, oprichter en ontwerper van Ere Research en daarmee is hij het kloppend hart van het Nederlandse bedrijf. De afgelopen tijd hebben we op Het is Koers een aantal producten mogen testen en reviewen van Ere Research.

In deze uitzending gaan we met Piet praten over zijn bedrijf . Waarom is hij met Ere Research gespecialiseerd in zadels, wielen en banden? Wat maakt zijn producten anders dan die van de concurrentie? Hij is over de hele wereld werkzaam geweest in de fietsindustrie en heeft hier veel verhalen over, dus wij gaan aandachtig naar zijn anekdotes luisteren.

Voor de verandering zijn we er een keer niet op donderdag, maar op dinsdag. Pak wat te drinken, gooi die bak met nootjes vol en geniet van deze special over zadels, wielen en banden met Piet van der Velde van Ere Research.

Heb je vragen over de producten van Ere Research aan Piet? Stel ze gerust tijdens de uitzending en wie weet geven wij antwoord op jouw vraag.

 

Heb je vragen, opmerkingen of feedback over de show. Laat het gerust weten en stuur een e-mail naar tv@hetiskoers.nl. We vinden het leuk om iets te horen.

Genoten van de show?

Steun ons met een donatie :D

Bedrag
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

Bedrag