Donderdagavond 30 juli live uitgezonden op YouTube en Facebook: HiK TV aflevering 4.
Het gaat gebeuren mensen, het wielerseizoen 2020 gaat verder waar het in Parijs-Nice tijdelijke was gestopt. In deze aflevering hebben Gio Lippens te gast. We nemen met hem de favorieten door voor de Strade, vragen hem naar zijn boek wat hij schrijft met Jose de Cauwer en bespreken de koersloze periode van de afgelopen maanden.
Live vanuit Italië bellen Joris Nieuwenhuis en Antwan Tolhoek in. Zij staan zaterdag aan de start en gaan de strijd aan met het gravel van Toscane. Met temperaturen rond de 35 graden zal dit een hele andere editie worden dan normaal gesproken het geval is in maart. Hoe gaan de renners hiermee om, hoeveel drinken ze nou op zo’n dag en wie is volgens hun de onbetwiste favoriet voor deze heroïsche wedstrijd? Je hoort ook waarom Maurits Lammertink niet van start gaat zaterdag.
Als klap op de vuurpijl krijgen we een update van Willem Dudok live uit Frankrijk. De Rode Lantaarn gaat in de komende periode namelijk belachelijk veel podcasts maken. Benieuwd wat Wille hierover te vertellen heeft.
Wil je dat wij iets voor je uitzoeken of contact leggen met een renner? Stuur je vraag naar tv@hetiskoers.nl en dan komt je verzoek wellicht terug in de Spotlight. Heb je een vette fiets die je eens de revue wilt laten passeren? Ook dan kun je ons een e-mail droppen
Voorspel op welke plek jij denkt dat Antwan Tolhoek en Joris Nieuwenhuis zaterdag finishen en win mooie prijzen. Antwan verloot zijn gesigneerde rugnummer van de Strade en Joris stelt een gesigneerd Sunweb-shirt ter beschikking naast zijn rugnummer. Luister hem terug en stuur je antwoord via de e-mail naar tv@hetiskoers.nl
Groetjes,  Maarten en Bastiaan
Shownotes:
  • Hartelijk dank aan The Yearlings voor de fijne muziek
  • Grote dank ook naar Willem Dudok, onze favoriete voice-over, die zijn stem heeft uitgeleend voor onze intro en outro.
  • De mondkapjes met speciale fietsdesigns zijn te koop bij voordelingewielerkleding.nl

Meepraten via de chat van Youtube, Facebook en via de socials onder hashtag #hiktv

Genoten van de show?

Steun ons met een donatie :D

Bedrag