De populariteit van Zwift is ongekend. Met pieken van ruim 3200 rijders tegelijkertijd online is de virtuele fietswereld inmiddels een stevige speler in de wielrennerij. Dat wordt zondag 26 februari nog maar eens onderstreept door de KNWU. Zij organiseren samen met Zwift de open Nederlandse kampioenschappen.

Samen met Rapha, World Bicycle Relief en Wahoo hebben wij ons eigen Zwift-kampioenschap. Op dinsdagavond 11 april organiseren we in het Amsterdamse Rapha Clubhouse twee wedstrijden; een individuele rit en een met een team van drie fietsers. Deelnemers maken kans op allerlei mooie prijzen te winnen. Schrijf je snel in voor een gezellig drankje en een potje virtueel racen.

Programma:
18:45 – 19:00 Ontvangst
19:00 – 20:00 Individuele wedstrijd
20:00 – 21:00 Teamwedstrijd
21:00 – 22:00 Drankjes, verhalen & prijsuitreiking

Locatie:
Rapha Clubhouse Amsterdam – Wolvenstraat 10, 1016 EP Amsterdam

Individuele wedstrijd:
Dit is een uitdaging met als doel de Watopia KOM op je naam te zetten. Kort maar krachtig, geef vol gas op het heuvel parcours en word de Watopia KOM. Er worden voor deze uitdaging maximaal 21 rijders toegelaten in drie heats.

Teamwedstrijd:
Voor deze uitdaging gaan we een ploegentijdrit rijden op het Watopia Vulcano Crit-parcours. Vorm een team van drie rijders en help elkaar onderweg. Houd vooral ook het Zwift-slipstreameffect in je achterhoofd. Een voordeel waar je onderweg zeker gebruik van moet maken. Een goed team werkt samen en komt dus ook tegelijkertijd over de streep. De tijd van de derde rijder telt. Deze wedstrijd wordt op Zwift bekend gemaakt als de Rapha Team Challenge en deelname staat open voor iedereen met een Zwift-account. Kom naar de Rapha Cycle club in Amsterdam met je team of vorm tijdens het event een team met andere rijders.

Vergeet niet om een knappe wieleroutfit en je fietsschoenen mee te nemen! We zien je daar.

Inschrijven doe je hier.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

Bedrag