angliru

Zij liever dan ik.

Natuurlijk, profrenner zijn is voor menig man en vrouw op leeftijd een droom in retrospectief maar op dagen als vandaag pas ik even. Zelfs nu Horner, nog altijd 4 jaar ouder dan ik ben, in het rood fietst. De Angliru. Een boze naam voor een boze berg. Voorbeschouwingen hier en daar.

Mooiste moment van gisteren? Had natuurlijk niets met de Vuelta te maken. Aan de andere kant van de wereld werd de Tour de Quebec verreden. Primetime op Eurosport. Veel beter kan je het weekend niet inluiden! Lekker kaasje, mooi biertje en een fantastische finale op TV met Nederlanders in de hoofd- en bijrollen:


Sale FuturumShop
Bas van Eijk

Bas van Eijk

Bas van Eijk werkt thuis en ziet daarom alles van de Tour de France. Grootste wielerprestatie: meet & greet met Benoît Salmon. Is dan ook oprichter van http://benniezalm.nl (benoitsalmon.nl). Grootste wielerwanprestatie: Het niet-verkrijgen van een petje van Agritubel. Grootste sportdroom: Ooit de bezitter te zijn van een conditie. Deed ooit de Alpe d’Huez in 2 uur en 40 minuten. In een touringcar met de pootjes omhoog.
Bas van Eijk

Latest posts by Bas van Eijk (see all)