De #HIK “Mnt Rushmore” headers op een T-shirt.

By |woensdag 17 juli 2013|

We hadden het zo mooi bedacht. Ludieke afbeeldingen met als insteek Mnt Rushmore maar dan met de Nederlandse berghelden. Eentje van de Ventoux en eentje van de Alpe d’Huez. En dan die afbeeldingen ook als ontwerp aanbieden bij een onlinewinkel die ze op shirts kan drukken. Eurootje commissie voor ons en de tekenaar (@drawcase) en jullie een grappig shirt. Bij voorkeur vandaag besteld opdat je het a.s donderdag in huis hebt. Leuk voor als je de laatste etappes in de kroeg gaat kijken. Oranje gevoel. U kent het wel.

“I hate it when plans don’t come together”

Helaas zijn er geen bedrijven die dit kunnen aanbieden. We leven immers pas in 2013. Er was van alles mogelijk binnen 3 weken, of via een grote klant onvriendelijke omweg of eender wat. Wij willen echter niet één van de 7 wegen die naar Rome leiden, wij willen die snelweg. Tot daar de frustratie.

Dan maar open source. We geven de afbeeldingen op groot formaat, met transparante achtergrond gewoon vrij. U kunt ze hier downloaden. U kunt er mee naar een online drukker van uw keuze of de copyshop bij u in de buurt. Of niet. Het is aan u.

Alp d'Huez

Ventoux

Als u de shirts laat drukken: Let op dat men de tekening netjes uitsnijdt in plaats van print op een vierkant transfer. Dat is minder mooi. Succes!

Mocht u gebruik maken van dit aanbod en ons (en de tekenaar) willen bedanken dan kan dat op ABN rekening 52.17.73.180 tnv Bas van Eijk ovv HIKSHIRT. Wij hadden een commissie van 3 euro in gedachten, gedeeld tussen ons en de tekenaar. Minder of meer mag ook. Niks betalen is ook prima. Een foto van u met het shirt is uiteraard méér dan welkom!

p.s. foto’s van de bekers, muismatten, rompertjes en dergelijke zijn uiteraard ook welkom! ;-)

Bas Van Eijk

Bas Van Eijk

Bas van Eijk werkt thuis en ziet daarom alles van de Tour. En de rest van de wielerkalender. Werkt soms vanaf de Wahoo Kickr in Zwift.
Bas Van Eijk

Related Post

3 Comments

 1. Rene 17/07/2013 at 11:01 - Reply

  Heren,
  Ik heb wel interesse om dit te gaan drukken / verzorgen voor jullie.
  Wil de onderhandelingen dus graag openen.

  Rene Noorbergen
  Enduro SportZ

 2. Barry 17/07/2013 at 21:05 - Reply

  Maak alsjeblieft gebruik van het aanbod van Rene! Lijkt me een strak shirtje ;-)

  • Bas van Eijk 17/07/2013 at 21:09 - Reply

   Barry,

   Als je op de afbeeldingen klikt krijg je een grote versie. Downloaden en zelf gebruiken voor het drukken van een shirt bij een of andere aanbieder. Op die manier heb je alle vrijheid qua kwaliteit en evt. eigen tekst.

   Wij gaan het zelf niet verzorgen.

Geef een reactie