Goesting!

We hadden vorige week op Twitter een verkiezing van het mooiste woord binnen het uitgebreide vocabulaire van de koers. Er kwamen veel mooie woorden voorbij, waaronder het woord goesting. Goesting is een fantastisch woord en kan te pas en te onpas gebezigd worden:

Ietwat schunnig en het laat niets aan de verbeelding over: goesting in je broekje.
Met een kater op de bank hangen: hij zit zonder goesting.
Ongeoorloofd ziekteverlof na een zwaar weekend: hij heeft het aan zijn goesting.
De dagen voorafgaand Omloop het Nieuwsblad: Vol goesting klopt ons hart.

Een anekdote, doet het altijd goed. Ik was vorig jaar met Léon in Oudenaarde in Kaffee Hyppo. Om de beurt bestelden we bij de barman een lokale specialiteit. Dit bestellen duurde bij Léon telkens beduidend langer dan bij mij. Dus riepen wij de barman vriendelijk ter verantwoording en hij verklaarde het verschil als volgt: Die’n lange bestelt met meer goesting!

Genoeg gesproken! We hebben een ontwerper aan het werk gezet en die kwam met 2 ontwerpen terug waar wij niet uit kunnen kiezen. Dus bieden we ze allebei aan. We hebben een heren en damesversie in de maten XS tot en met XXL. Voor €27.50 inclusief verzending binnen Nederland. Nu bestellen, eind maart bij u binnen. Net op tijd voor de Ronde van Vlaanderen Live!

Snel naar ons winkeltje!

Bas Van Eijk

Bas Van Eijk

Bas van Eijk werkt thuis en ziet daarom alles van de Tour. En de rest van de wielerkalender. Werkt soms vanaf de Wahoo Kickr in Zwift.
Bas Van Eijk

Latest posts by Bas Van Eijk (see all)

Geef een reactie