Jetse Bol wint Olympia’s Tour niet.

By |zaterdag 24 september 2016|

In 2009, 2011 en 2015 wist HetisKoers!-lieveling Jetse Bol Olympia’s Tour op zijn naam te schrijven. Drie keer, iets wat zelfs Eddy Merckx niet voor elkaar heeft gekregen. Dan ben je een hele grote. Dit jaar zal Jetse Bol deze wedstrijd over 6 etappes niet op zijn naam schrijven. Hij mag namelijk niet meedoen.

Olympia’s Tour gaat vanaf 2016 verder als beloftenwedstrijd en dat houdt in dat alleen renners onder de 23 jaar mogen deelnemen. Voor CT Join-S-de Rijke en Babydump is dat lastig, ze hebben niet genoeg renners in die categorie om een voltallige ploeg op te stellen. Vandaar dat ze voor deze wedstrijd “fuseren” tot Cyclingteam Join-S-de Rijke – Baby-dump wielerteam – Wallaard Noordeloos BV. Dat is een hele mond vol. Ik ben benieuwd welke afkorting de UCI gaat verzinnen.

De toevoeging van Wallaard Noordeloos BV als co-sponsor is voor ons erg aangenaam, want zij zijn onder andere gelieerd aan de Arno Wallaard Memorial en voor die fantastische polderkoers wordt een speciaal bier gebrouwen, de Poldrièn. Een soort droog bittere Saison welke is opgeleukt met honing uit de Alblasserwaard. Onderdeel van de samenwerking tussen de 2 teams en Wallaard is dat de koelkast van het team goed gevuld zal zijn en ze vragen onze medewerking deze op de laatste dag van de koers, zondag 2 oktober, te ledigen.

Kom op zondag 2 oktober het team aanmoedigen in Noorbeek en wanneer je in HetisKoers-kledij komt (shirt en/of petje) krijg je een lekker biertje van ze!

cyclingteamjoin-s-derijke-baby-dumpwielerteam-wallaardnoordeloosbv

Bas Van Eijk

Bas Van Eijk

Bas van Eijk werkt thuis en ziet daarom alles van de Tour. En de rest van de wielerkalender. Werkt soms vanaf de Wahoo Kickr in Zwift.
Bas Van Eijk

Related Post

Geef een reactie