Marten Schuurman
Laatste berichten van Marten Schuurman (alles zien)

Ik ben Marten Schuurman, en de komende maanden neem ik jullie mee op mijn terugkeer in het sportklasse-peloton. In 2022 werd ik gediagnosticeerd met darmkanker, de maanden die daarop volgden waren een wervelwind van emoties, operaties, fysieke en mentale ups en downs. In 2023 wil ik weer terug naar mijn ‘normale’ leven. De koers hoort daar zeker bij, want ik ben gek van de koers. Om te kijken, maar zeker ook om zelf te doen. Op een bescheiden niveau, wellicht talentloos, maar altijd met moraal. Kan ik dit jaar terugkeren en presteren in het sportklasse-peloton?

Met de support van Het is Koers! ga ik dat de komende maanden uitvinden. Lijkt het je leuk om mij te volgen? Houd dan hetiskoers.nl in de gaten en/of abonneer je op mijn YouTube-kanaal, op die manier mis je geen enkele video!

Hieronder kun je de teaser bekijken van de video. De eerste aflevering komt online op 4 maart.