Vandaag geen Het is Koers TV, maar een podcast met Pim Ronhaar, wereldkampioen veldrijden bij de beloften! Hier te beluisteren (of via de player hieronder).

De podcast van Het is Koers wordt gepresenteerd door uw twee favoriete Tukkers, Robbert Flim en Maarten Visser. In deze aflevering spreken wij met Pim Ronhaar over zijn wielercarrière tot nu toe. De basis is gelegd, en niemand heeft het straks nog over Mathieu en Wout. Wij houden jullie wel op de hoogte van zijn zegereeksen.

Wij willen graag Etxeondo danken voor de sponsoring en de kleding van de show. Werp snel een blik op hun site en soigneer je helemaal de moeder! Tegenwoordig hebben ze ook een Gravel Kit. Binnenkort in de review op HetisKoers.

Verder danken wij Canyon #fietsvandeshow, en The Yearlings voor hun heerlijke muzikale ondersteuning. Deze podcast wordt naast Het is Koers TV mede mogelijk gemaakt door hetiskoers.nl, de leukste wielerblog van Nederland en Vlaanderen.

Wil je reageren of een suggestie voor een onderwerp doen? Dat kan. Stuur dan een mailtje naar: tv@hetiskoers.nl Of volg ons op den Twitters en het oh zo hippe Instagram jullie kunnen ons daar vinden onder @hetiskoers, @robbertflim en @hengelahr.

Wij zouden het leuk vinden als je een review achter laat, want dan help je gelijk anderen om ons te kunnen vinden. Spraakberichten zijn ook van harte welkom.

Shownotes:

Leon Geuyen