Vanavond om 20:30 uur live op Youtube, Facebook én Twitter: Een nieuwe aflevering van Het is Koers! TV oftewel #HIKTV! Uw hosts Bastiaan Gaillard en Maarten Visser gaan in gesprek met Steven de Jongh.

Het seizoen 2020 begon zo mooi voor team Trek-Segafredo. Richie Porte won de Santos Tour Down Under en eind februari was het Jasper Stuyven die de 75e Omloop op zijn naam schreef. Daarna werd het stil in wielerland, eigenlijk over de hele wereld vanwege Corona. Toen het seizoen hervat werd, pakte wereldkampioen Mads Pedersen Gent-Wevelgem en mocht Richie Porte op het podium van de Tour klimmen.

Vanavond spreken we Steven de Jongh die zeer nauw betrokken is bij het team als ploegleider. Hoe heeft hij het seizoen ervaren? Is hij tevreden met de uitslagen van zijn team? Was het lastig om renners te motiveren tijdens Corona en kan hij Bauke ook af en toe moeilijk peilen? Hoe is het om met Nibali te werken? Ook vragen we over dat belachelijke gemiddelde tijdens zijn Longest Day ritje half juni. Pak een smakelijk biertje, geniet van wat chips en ga lekker zitten voor aflevering 14 van Het is Koers TV.

Heb je vragen voor Steven? Stel ze gerust tijdens de uitzending en wie weet geven wij antwoord op jouw vraag.

Heb je vragen, opmerkingen of feedback over de show. Laat het gerust weten en stuur een e-mail naar tv@hetiskoers.nl. We vinden het leuk om iets te horen.

Genoten van de show?

Steun ons met een donatie :D

Bedrag
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

Bedrag