HET IS KOERS!

HiK TV #S02E05 – Workout voor je longen – Sportgel voor diabetici

Vanavond om 20:30 uur live op Youtube, Facebook én Twitter: Een nieuwe aflevering van Het is Koers! TV oftewel #HIKTV! Uw hosts Bastiaan Gaillard en Maarten Visser gaan in de vijfde aflevering van seizoen twee in gesprek met Marnix Cornelisse. Marnix doet aan triatlons, gebruikt de longentrainer van Airofit en lanceerde onlangs sportgel speciaal gericht op diabetici. We praten in deze uitzending met Marnix over training. Hoe train je naast je baan nou voor een triatlon? Dat is toch niet te doen? Hoe werkt het precies met de Airofit? Wat houdt het precies in en wat levert het je op deze workout voor je longen. Waarom begon Marnix de website diabetesgel.nl en wat is er anders aan deze gel ten opzichte van gels die nu op de markt te koop zijn?

Heb je vragen over onze onderwerpen? Stel ze tijdens de uitzending via de comments.

Pak een smaakvol drankje, geniet van een knabbeltje en ga lekker zitten voor een kakelverse uitzending van Het is Koers TV.

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Etxeondo #kledingvandeshow en door Canyon #fietsvandeshow.

Heb je vragen, opmerkingen of feedback over de show. Laat het gerust weten en stuur een e-mail naar tv@hetiskoers.nl. We vinden het leuk om iets te horen.

Shownotes:

Genoten van de show?

Steun ons met een donatie :D

BedragExit mobile version