De laatste aflevering vanuit Italië. 😭

Voor deze laatste aflevering had ik (in mijn hoofd) een geweldig idee. Laat ik een romantisch rondje door de bergen fietsen samen met mijn vriendin. Ik ben best veel weggeweest op de fiets dit trainingskamp, en op deze manier kan ik én trainen, en de goede vriend uithangen. De charmeur. Alleen is mijn vriendin totaal geen wielrenster. Daar hebben we anno 2021 wel iets op gevonden. De E-bike! Een prachtig stukje technologie waar ik jammergenoeg totaal niets vanaf weet.

Kan zij mooi op de E-bike, en kan ik nog een laatste training doen. Niet te gek, gewoon rustig. Dat was het plan.

Ik kon er niet verder naast zitten….

 

Vind je mijn video’s leuk? Abonneer je dan op het kanaal en volg mij op Instagram!

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

Bedrag

Douwe Doorduin