Mensen, wat ben ik toch blij met jullie!

Ik ben de afgelopen afleveringen overspoeld door positieve reacties op mijn NK UPDATE. Ik had nooit gedacht dat mensen ook daadwerkelijk naar deze filmpjes gingen kijken en al die positiviteit motiveert mij enorm. Ik kijk enorm uit naar de toekomst. Aan het werk!

Hoe train ik voor het NK tijdrijden?

Ik heb jullie deze weken super veel laten zien. Dikke fietsen, ideale posities, coaches, tests, maar eigenlijk heb ik de praktijk nog helemaal niet behandeld. Wat doe ik nou in een doorsnee trainingsweek? En hoe gaat mij dat af?

Daarom laat ik in deze aflevering een prachtige ‘gemiddelde’ trainingsweek van mij zien. Alle kilometers worden behandeld door mij en coach Sjoerd zodat jullie een indruk krijgen wat er voor nodig is om top 10 te willen fietsen op het NK. Veel theorie dus. Maar de echte kenner kan zijn hart weer ophalen.

Vinden jullie dit soort content nou leuk? Dan wil ik best een langere aflevering hieraan wijden voor de echte kenners. Maar in de tussentijd zal ik zeker Tijmen zijn stuk over training lezen!  Meer ideeën? Laat het mij weten via Instagram!

 

Mij op de voet volgen? Volg mij dan op Instagram en Strava.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

BedragDouwe Doorduin
Laatste berichten van Douwe Doorduin (alles zien)