Het is zover!

Na twee maanden intens voorbereiden vertrek ik naar Frankrijk voor la Marmotte. De bekendste cyclo van Europa. Met 175 kilometer en 5000 hoogtemeters over de mythische beklimmingen van de Glandon, Telegraphe, Galibier en l’Alpe d’Huez gaat dit alles behalve een makkelijk ritje worden.

Ik ga hier niet heen om leuk mee te doen. Nee, ik ga voor goud. Een tijd die vooraf door de organisatie is bepaald waar je onder moet duiken. Ik zal eerlijk zijn, eigenlijk wil ik hier heel graag top 100 rijden. Top 100 op la Marmotte. Dat zal wat zijn.

In het eerste deel van dit tweeluik duiken we in de laatste voorbereidingen en knallen we de Alp op.

De finale van de Route de la Marmotte op Het is Koers! Gigantisch bedankt voor het kijken.

 

Meer Douwe? Volg hem dan op Instagram


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

Bedrag

Douwe Doorduin