Nog minder dan twee weken tot La Marmotte!

Na een heerlijke escapade in Italië, ben ik terug in de eeuwige herfst van Noord-Nederland.
Het is hoog tijd voor de laatste voorbereidingen. Ik moet nog heel veel doen. Ik weet nog steeds meer niet dan wel van de Marmotte en daar moet heel snel verandering in komen. Daarom heb ik mijn vriend Otto Pelleboer uitgenodigd om mij eens goed bij te scholen. Want met een 49e plek in de editie van vorig jaar heeft Otto zeker recht van spreken.

Een masterclass Marmotte dus. Met behalve tips voor mij, ook tips voor de andere Marmotte gangers. Verplichte kost!

WORD DINGEN DOENER! Alle info over deze volgende stap hieronder. Snel meer!
https://www.buymeacoffee.com/douwedoetdingen


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

Bedrag

Douwe Doorduin